Cуд не підтримав сторону освітян: Профспілка оскаржуватиме рішення

10 вересня 2014 року Окружний адміністративний суд міста Києва оголосив вступну та резолютивну частину рішення (коротке рішення) у справі за позовом Cуд не підтримав сторону освітян: Профспілка  оскаржуватиме рішенняПрофспілки працівників освіти і науки України до Кабінету Міністрів України, третя особа Міністерство освіти і науки України про визнання протиправними та скасування постанов від 25.03.2014 № 88 та від 25.03.2014 № 89 (справа про 20% надбавку педагогічним працівникам за престижність праці та 50% надбавку бібліотечним працівникам за особливі умови праці).

Рішенням суду у задоволенні позову Профспілки відмовлено.

Повний текст рішення з мотивувальною частиною буде виготовлений судом протягом п’яти днів.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення суду набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Профспілка продовжуватиме відстоювати інтереси освітян в суді та оскаржуватиме рішення суду в апеляційному порядку. Апеляційну скаргу буде подано після отримання повного тексту рішення суду.

Юридичний відділ ЦК Профспілки

Схожі публікації


Догори