У СумДУ обрали новий склад профкому

У СумДУ обрали новий склад профкомуЗвітно-виборна конференція профспілки Сумського державного університету відбулася 11 грудня.

Головою первинної профспілкової організації обрано Валентину Боровик. Вона поінформувала про розвиток соціальної сфери в СумДУ: «Профспілка Сумського державного університету забезпечує працівникам пільги і гарантії понад визначений законодавством обсяг. Це – премії, надбавки, матеріальна допомога, компенсації на оздоровлення і відпочинок».

За підтримкою профкому СумДУ проходить низка культурно-масових і спортивних заходів, екскурсійні поїздки та відвідування театру. Серед найбільш знакових – Спартакіада «Здоров’я», «Веселі старти», творчий конкурс «Весняні передзвони».

Крім того, за участю профкому в СумДУ здійснюється будівництво нових об’єктів (СОЗ «Універ», стоматологічний корпус Медінституту тощо), проходять заходи з охорони праці, розширення пропозицій у комплексі громадського харчування та інше.

За словами Валентини Боровик, свідченням активної роботи СумДУ з підтримки працівників є найвища оцінка (5 зірок) соціальної спрямованості вишу згідно з міжнародним рейтингом вищих навчальних закладів QS World University Rankings.

«Сумський державний університет пропонує працівникам потужний соціальний пакет, що забезпечується сумісно з профспілковим комітетом. Такий підхід допомагає створити сприятливий мікроклімат у колективі та налаштовує на результативну працю», – переконаний ректор СумДУ Анатолій Васильєв.

Заступник голови обласної профспілки працівників освіти і науки Геннадій Островський відзначив колективний договір працівників СумДУ як соціально орієнтований: «Приємно вражений системою стимулювання праці в СумДУ. Це, беззаперечно, мотивує до вдосконалення науково-педагогічної діяльності».

Вітаємо весь профактив СумДУ з обранням! Зичимо миру, злагодженості в роботі, позитивного вирішення всіх питань заради рідного колективу, заради світлого майбутнього держави!

Відділ інформаційно-рекламної діяльності СумДУ


У СумДУ обрали новий склад профкомуУ СумДУ обрали новий склад профкому

У СумДУ обрали новий склад профкомуУ СумДУ обрали новий склад профкому

Схожі публікації


Догори